Είδη κλάδου HORECA.

Η ΜΙΤΟΣ εξειδικεύεται στον ξενοδοχειακό ιματισμό και προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα προϊόντων, διαστάσεων και ποιοτήτων ύφανσης. Στα λευκά μας είδη περιλαμβάνονται είδη για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την πισίνα και τους επαγγελματικούς χώρους, όπως είναι τα κομμωτήρια και τα spa.

Για τα υπνοδωμάτια του ξενοδοχείου σας η ΜΙΤΟΣ διαθέτει σεντόνια ειδικά για ξενοδοχεία, που μαζί με τις αντίστοιχες μαξιλαροθήκες και παπλωματοθήκες μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική αίσθηση υψηλής αισθητικής και αρμονίας στα δωμάτιά σας. Επιπλέον, τα παπλώματα, τα επιστρώματα και οι κουβέρτες μας δίνουν μια ολοκληρωμένη λύση και στην πλέον απαιτητική ξενοδοχειακή μονάδα.

Για το μπάνιο του δωματίου, ο ιματισμός ξενοδοχείου της ΜΙΤΟΣ περιλαμβάνει πετσέτες σε ποικιλία διαστάσεων και ύφανσης, αλλά και μπουρνούζια και πατάκια μπάνιου.

Για εσάς που θέλετε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και να ενισχύσετε, παράλληλα, το κύρος σας ως εξέχουσας ξενοδοχειακής επιχείρησης, οι πετσέτες και τα μπουρνούζια μιας, αλλά και τα υπόλοιπα είδη ιματισμού, μπορούν να κεντηθούν με το λογότυπό σας για μια απόλυτα μοναδική εμπειρία πολυτέλειας για τους επισκέπτες σας.

Μέσα από τα λευκά μας είδη σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα που θα χαλαρώνει τον επισκέπτη από τη στιγμή που θα εισέλθει στο δωμάτιο, έως τη στιγμή που θα αποχωρήσει.

Δείτε τα λευκά μας είδη αναλυτικά ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ξενοδοχειακό μας εξοπλισμό, ειδικές τιμές για μεγάλες παραγγελίες και για να σας προτείνουμε την κατάλληλη επιλογή για το ξενοδοχείο σας.