Ανανεώστε το μπάνιο του ξενοδοχείου σας εύκολα και γρήγορα

Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος Πετσετες με Λογοτυπο

Τα μπάνια των ξενοδοχείων χρησιμοποιούνται πολύ από τους επισκέπτες, γι’ αυτό ακόμη κι όταν ανακαινίζονται συχνά, χάνουν γρήγορα την αίγλη τους.
Παρακάτω σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ανακαινίσετε το μπάνιο του ξενοδοχείου σας με ελάχιστο κόπο και χαμηλό κόστος.

Ανανεώστε τις κουρτίνες του ντους σας

Οι κουρτίνες του ντους χρησιμοποιούνται πολύ και πρέπει απαραιτήτως να ανανεώνονται πριν αρχίσουν να φαίνονται παλιές, καθώς μια φθαρμένη κουρτίνα μπορεί εύκολα να κάνει το μπάνιο να φαίνεται βρώμικο και παραμελημένο. Επιλέξτε κουρτίνες από καλής ποιότητας υλικό που να μπορεί να πλένεται, ενώ αν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας εύκολη, επενδύστε σε αποσπώμενες κουρτίνες χωρίς κρίκους, τις οποίες μπορείτε άνετα να ξεκρεμάτε και να κρεμάτε και άρα να πλένετε συχνότερα.

Ανανεώστε τις πετσέτες του μπάνιου σας

Δεν πρέπει να υπάρχει επισκέπτης που να μην εκτιμά τις μαλακές και αφράτες πετσέτες. Επιπλέον, πολλοί από τους επισκέπτες παρατηρούν τη διαφορά ανάμεσα σε μια απλή πετσέτα και μια πετσέτα με το λογότυπο του ξενοδοχείου, που τους δίνει αμέσως μια αίσθηση πολυτέλειας. Ανανεώσετε τις πετσέτες σας επιλέγοντας δίκλωνες, παχιές πετσέτες, με το λογότυπό σας κεντημένο ειδικά στις πετσέτες σώματος και προσώπου.

Προσφέρετε δωρεάν προϊόντα περιποίησης

Τα εκλεκτά προϊόντα περιποίησης είναι για το μπάνιο ότι τα σοκολατάκια για το υπνοδωμάτιο – ο επισκέπτης σας δεν μπορεί παρά να ενθουσιαστεί απ’το γεγονός ότι δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες, και συγκεκριμένα στις λεπτομέρειες που δίνουν έναν πιο προσωπικό αέρα στα δωμάτιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από προϊόντα περιποίησης με φυσικά συστατικά έως προϊόντα με τη δική σας υπογραφή και λογότυπο.

Αντικαταστήστε τους αρμούς στα πλακάκια του μπάνιου σας

Θα εκπλαγείτε από το πόσο ανανεωμένο φαίνεται ένα μπάνιο όταν αντικατασταθούν οι παλιοί και συχνά μαυρισμένοι αρμοί ανάμεσα στα πλακάκια. Είναι από τους οικονομικά αποδοτικότερους τρόπους για να κάνετε τα μπάνια σας να μοιάζουν καινούρια, ενώ έχει και το πρακτικό πλεονέκτημα ότι βοηθά στην αποφυγή τυχόν διαρροών νερού.

Δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας με μπουρνούζια και παντόφλες

Μπουρνούζι ΞενοδοχείουΕάν θέλετε να αναβαθμίσετε πραγματικά το μπάνιο σας, μπορείτε να προσθέστε σ’αυτό ένα πολυτελές μπουρνούζι κι ένα καλό ζευγάρι παντόφλες.
Ένα μαλακό, αφράτο μπουρνούζι, κεντημένο με το λογότυπό σας, μπορεί να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ξεχωριστοί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φεύγοντας παίρνουν μαζί τους το επιπλέον ζευγάρι παντόφλες, μεταφέροντας την εμπειρία του ξενοδοχείου σας – αλλά και το λογότυπό σας, αν αυτές είναι κεντημένες – στο σπίτι τους.

Ο ξενοδοχειακός μας εξοπλισμός περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα λευκών ειδών υψηλής αντοχής και ποιότητας για το μπάνιο του ξενοδοχείου σας, όπως πετσέτες, μπουρνούζια και πατάκια, με τη δυνατότητα να κεντηθούν με το λογότυπό σας.