ΜΙΤΟΣ Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός – Ιματισμός Ξενοδοχείων
Βιομηχανία Υφασμάτων Αφοί Ελ. Ντότσικα Ο.Ε.

Η βιοτεχνία μας παράγει υφάσματα, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, παπλώματα, καλύμματα, πετσέτες, μπουρνούζια και ταπέτα μπάνιου.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη που μπορούν να εξοπλίσουν το ξενοδοχείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο δίνοντάς του την προσωπική σας πινελιά με κέντημα λογότυπου. Όλα μας τα λευκά είδη είναι από βαμβάκι, προσαρμόζοντας το στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, δηλαδή 100% βαμβάκι, βαμβακοσατέν, κ.ά.

Συχνές ερωτήσεις - FAQ

Δείτε μερικές συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Δυστυχώς προς το παρόν, το mitos.gr είναι για πελάτες χονδρικής. Ξενοδοχειακές μονάδες, ιδιώτες που ενοικιάζουν δωμάτια (Airbnb) ή σπίτια, καθώς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ομορφιάς (π.χ κομμωτήρια, spa)

Έχουμε, όμως, καλά νέα! Σύντομα θα έχουμε το παιδάκι του MITOS.GR προκειμένου να απολαύσουν και οι πελάτες λιανικής την ποιότητα των λευκών ειδών ΜΙΤΟΣ.

Βεβαίως, μπορείτε να δείτε τον κατάλογό μας, να στείλετε την παραγγελία σας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Όχι. Σε κάθε περίπτωση, αφού μας στείλετε τη φόρμα της παραγγελίας, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επαλήθευσή της.

Βεβαίως! Μάλιστα, στη φόρμα ενδιαφέροντος έχουμε ένα ειδικό πεδίο που σας επιτρέπει να ανεβάσετε το λογότυπό σας και να μας υποδείξετε σε ποιο προϊόν/προϊόντα θέλετε να κεντηθεί.

Είναι απόλυτα ασφαλές και τα δεδομένα σας είναι προστατευμένα.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να επαληθεύσουμε τα στοιχεία σας και να προχωρήσουμε στην εκτέλεσή της.

logo-mitos-new

Στείλτε μας μήνυμα

Άμεση παράδοση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Αποστολές στο εξωτερικό.

Διεύθυνση

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός και Ιματισμός

Ευβοίας 264

Βιοτεχνικό Πάρκο Γλαύκου

263 32 Πάτρα, Ελλάδα

Τηλέφωνο:

 • +30 2610 520744
 • +30 2610 520799

Fax: +30 2610 525175

E-mail

info@mitos.gr

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  E-mail (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  [mc4wp_checkbox]