Κουβέρτες: Γιατί είναι τόσο απαραίτητες στα ξενοδοχεία

koyvertes-xenodocheioy-mitos-xenodocheiakos-exoplismos-kai-imatismos

Μιας που πλησιάζει ο χειμώνας…

Οι κουβέρτες είναι ένα από τα πράγματα που χρειαζόμαστε περισσότερο, κυρίως τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ειδικά αν ζείτε σε περιοχές που το θερμόμετρο δείχνει ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, οι κουβέρτες είναι ο μεγαλύτερος σωτήρας σας! Κι αυτό συμβαίνει γιατί αυτά τα είδη είναι κατασκευασμένα από υλικά για να διατηρούν τη ζέστη.

Το βαμβάκι, το ακρυλικό και ο πολυεστέρας είναι οι κορυφαίες πρώτες ύλες. Γνωρίζουμε ήδη πόσο εύχρηστες είναι οι κουβέρτες και είναι δίπλα μας σχεδόν σε κάθε χώρο καθώς είναι ζεστές, διακοσμητικές και… στιλάτες!

Πόσες φορές έχετε ξαπλώσει στον καναπέ, την αγαπημένη σας πολυθρόνα ή το ανάκλιντρο, και δεν πήρατε την κουβέρτα σας για χουχούλιασμα; Μα καμία!

Οι κουβέρτες είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κρύα νύχτα, καθώς είναι σαν τις αγκαλιές. Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη! Σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα αιτήματά μας είναι διαθέσιμα σε μεγέθη και πάχη. Βρίσκονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, για διακόσμηση στους καναπέδες, το κρεβάτι και φυσικά είναι απαραίτητες στα ξενοδοχεία.

Το λευκό χρώμα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και δίνει την αίσθηση της καθαριότητας.

Οι κουβέρτες στα ξενοδοχεία

Μετά από πολύωρα κουραστικά επαγγελματικά ταξίδια, όλοι θέλουν να έχουν έναν όμορφο ύπνο σε ένα ωραίο και καθαρό κρεβάτι.

Φυσικά, μια καλή, μαλακή κουβέρτα θα μας κρατήσει ζεστούς ώστε να μπορούμε να κοιμόμαστε καλά. Ναι, χρειαζόμαστε κουβέρτες όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά και σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ή, τελοσπάντων, όπου μένουμε στις διακοπές μας ή στα μεγάλα ταξίδια. Έχετε διανύσει πολύ δρόμο και θα θέλετε απλώς έναν ωραίο και ζεστό ύπνο.

Θα χρειαστείτε ένα καλό στρώμα και φυσικά τα κατάλληλα λευκά είδη για να νιώσετε ξεκούραση και τη θαλπωρή. Οι κουβέρτες ΜΙΤΟΣ, για παράδειγμα, είναι η καταλληλότερη επιλογή γιατί συνδυάζουν ποιότητα, απαλότητα και τη ζεστασιά των κουβερτών που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Μας παρέχουν αρκετή ζεστασιά οι κουβέρτες που χρησιμοποιούνται στα ξενοδοχεία; Αναλόγως τα ξενοδοχεία, θα βρείτε και διάφορες κουβέρτες διαθέσιμες.

Οι κουβέρτες που συναντάμε στα ξενοδοχεία είναι συνήθως μάλλινες, πικέ, ακρυλικές αλλά και ηλεκτρικές. Οι συνθετικές κουβέρτες δεν είναι μια καλή επιλογή, παρότι πιο φθηνές από τις μάλλινες, γιατί δεν αφήνουν το σώμα να αναπνεύσει και συγκρατούν σκόνη.

Γιατί λευκό χρώμα;

Ανεξάρτητα από τον τύπο του ξενοδοχείου που μένετε, έχετε παρατηρήσει ότι πολλά από αυτά έχουν λευκά κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες αντί για απλά χρωματιστά ή με σχέδια; Λοιπόν, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί; Αν και είναι επικίνδυνο για τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν λευκά σεντόνια ή κουβέρτες που είναι πιο εύκολο να λεκιάσουν, πίσω από αυτό κρύβεται ένας διαφορετικός και λογικός λόγος. Δίνει στους επισκέπτες ένα απλό, καθαρό και φιλόξενο μέρος για να ξαπλώσουν!

Το λευκό χρώμα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και δίνει την αίσθηση της καθαριότητας. Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων ή μια πανσιόν που χρησιμοποιεί κλινοσκεπάσματα σε λευκό χρώμα είναι ο αποτελεσματικός τρόπος να αποδείξει τα πρότυπα καθαρότητάς του.

Φανταστείτε ότι όλα είναι εντελώς λευκά στο ξενοδοχείο που μένετε, πετσέτες μπάνιου, μπουρνούζια, σεντόνια, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο το πλυσιμό τους.

Όταν πρέπει να πλυθούν βρώμικα σεντόνια και κουβέρτες ή πετσέτες, το προσωπικό μπορεί να τα πλύνει όλα ταυτόχρονα. Επιπλέον, το λευκό είναι ένα χρώμα που μπορεί να βρεθεί πολύ άνετα όταν πρέπει να το αλλάξετε για να ταιριάζει ή όταν πρέπει να αγοράσετε ένα νέο.

“Χρησιμοποιούμε λευκά σεντόνια σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας γιατί τους δίνει μια φρέσκια, δροσερή και καθαρή αίσθηση.”