Πώς να φτιάξετε το κρεβάτι σας όπως ένα ξενοδοχείο πολυτελείας

Κρεβάτι σαν σε ξενοδοχείο

Όλοι μας έχουμε θαυμάσει τα δωμάτια των ξενοδοχείων πέντε αστέρων με τα εντυπωσιακά κρεβάτια που αποπνέουν έναν αέρα χαλάρωσης και πολυτέλειας. Αν και πολλοί θεωρούν ότι η πολυτέλεια αυτή είναι προνόμιο των ξενοδοχείων, δεν υπάρχει λόγος να μη χαρείτε αυτή την απόλαυση στο ίδιο σας το υπνοδωμάτιο.
Μερικοί τρόποι για να κάνετε το κρεβάτι του υπνοδωματίου σας να μοιάζει με αυτά των ξενοδοχείων είναι οι εξής:

Χρησιμοποιήστε κυρίως Λευκά Σεντόνια και Καλύμματα.

Όπως θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει, ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός είναι συνήθως λευκός. Ένας από τους λόγους είναι ότι το λευκό είναι ευκολότερο να καθαριστεί χωρίς να ξεθωριάσει (π.χ. με χλωρίνη). Ένας άλλος όμως είναι ότι δημιουργεί μια απαράμιλλη αίσθηση καθαριότητας, ειδικά στα σεντόνια, και του ότι βρίσκεστε σε ένα προστατευτικό συννεφάκι χαλάρωσης – όταν συνδυάζεται με λευκά παπλώματα.
Εκτός των άλλων, το λευκό ταιριάζει με όλα και κάνει τη διακόσμηση του δωματίου σας ποιο εύκολη.

Διαβάστε εδώ για τα σεντόνια ξενοδοχείου της ΜΙΤΟΣ

Πυκνότητα και Ποιότητα Νήματος

Ο λόγος για τον οποίον τα σεντόνια των ξενοδοχείων πολυτελείας αφήνουν αυτή την μεταξένια αίσθηση που ταυτοχρόνως “τρίζει” από καθαριότητα είναι ότι συνήθως η πυκνότητα νήματος κυμαίνεται στα 250 -300 TC (Thread Count). Επίσης είναι πάντοτε από υψηλής ποιότητας βαμβάκι, ώστε να αναπνέουν και να βοηθούν το σώμα να παραμένει δροσερό. Γι’ αυτό αποφύγετε τις φθηνότερες επιλογές που περιέχουν και συνθετικές ίνες.

Ενημερωθείτε για τα νήματα που χρησιμοποιούμε

Αφράτο Πάπλωμα και Παπλωματοθήκη

Ένα καλό πάπλωμα θα δώσει στο κρεβάτι σας επιπλέον όγκο, ενώ εάν συνδυαστεί και με μια καλή παπλωματοθήκη, το αποτέλεσμα είναι ένα αφράτο στρώμα απαλότητας που σας καλεί να ξαπλώσετε και να απολαύσετε τον ύπνο σας ακριβώς όπως σ’ ένα καλό ξενοδοχείο.

Διαβάστε για τα παπλώματα ΜΙΤΟΣ και συνδυάστε τα με μια εξαιρετική παπλωματοθήκη

Πολλά και διαφορετικά Μαξιλάρια

Χρησιμοποιήστε 4 ή ακόμη και 6 μαξιλάρια, τόσο για να μπορείτε να κοιμηθείτε ή και να διαβάσετε εξίσου άνετα στο κρεβάτι σας, αλλά και για την επιπλέον αίσθηση χαλάρωσης και προστασίας που αποπνέει ένα κρεβάτι με πολλά μαξιλάρια.
Φροντίστε πάντα να προστατεύετε τα μαξιλάρια σας με προστατευτικά καλύμματα που θα αυξήσουν τον χρόνο ζωής τους και θα σας βοηθήσουν να τα διατηρείτε ευκολότερα καθαρά χωρίς ακάρεα και μικρόβια.

Επιλέξτε το κατάλληλο μαξιλάρι 

Μια πινελιά χρώματος

Τέλος, προαιρετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κουβέρτα ως ριχτάρι σε κάποια απαλή απόχρωση που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα του υπνοδωματίου σας. Ιδανικές είναι οι γήινες αποχρώσεις όπως το κρεμ και το ανοιχτό γκρι, ή και το ανθρακί για ένα πιο μοντέρνο υπνοδωμάτιο.