Καλωσήλθατε στην Μίτος

MITOS

Туалетные принадлежности и предметы личной гигиены для отелей

В каждом предмете личной гигиены Mitos, ощущение чистоты обнаруживается от первого соприкосновения с кожей. Катализатором в процессе релаксации являются туалетные принадлежности и предметы личной гигиены, что немаловажно. Мы хотим, чтобы ваши могли наслаждаться чувством расслабления.

Для получения более подробной информации о стандартах, пожалуйста, свяжитесь с нами.

 

ΥΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

ΥΦΑΙΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ακολουθούμε μια συνέχεια.

Από το 1959 που ιδρύθηκε το υφαντήριο Ελευθερίου Ντότσικα ακολουθούμε σταθερή πορεία εξέλιξης, με αποτέλεσμα μια δυνατή παρουσία στο χώρο της Ελληνικής Υφαντουργίας.

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και μέσα από τη διαρκή προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, η ΜΙΤΟΣ έχει αναδειχθεί σε μια από τις εταιρείες ορόσημα στον χώρο του Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού και Ιματισμού.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤΟΣ

ΥΦΑΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ

Θέλουμε οι πελάτες μας να νοιώθουν την ασφάλεια μιας αξιόπιστης συνεργασίας, μόνιμης, σταθερής. Με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση, διατηρούμε μακρόχρονες επαγγελματικές σχέσεις. Τόσο με μικρές μονάδες όσο και με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό.

Με κατανόηση απέναντι στις απαιτήσεις των επαγγελματιών, σας βοηθούμε να επιλέξετε τα λευκά είδη που ταιριάζουν στο ξενοδοχείο σας, προσφέρουμε άμεση παράδοση, εξαιρετικές τιμές χονδρικής κι εξειδικευμένες προσφορές.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ