...Υφαίνουμε Σχέσεις

Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν την ασφάλεια μιας αξιόπιστης συνεργασίας, μόνιμης, σταθερής. Με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και ικανοποίηση, διατηρούμε μακρόχρονες επαγγελματικές σχέσεις. Τόσο με μικρές μονάδες όσο και με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό

Με κατανόηση απέναντι στις απαιτήσεις των επαγγελματιών, διαθέτουμε τρία βασικά χαρακτηριστικά για την επίτευξη άριστης και αποδοτικής συνεργασίας.

  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιπλέον δυνατότητα ειδικών παραγγελιών
  • Αξιοπιστία
  • Καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής

Από το μεγάλο φάσμα κατηγοριών τιμής των προϊόντων της εταιρίας, μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις αισθητικές και ποιοτικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας με ειδικές παραγγελίες είτε σε διαστάσεις, είτε σε ποιότητα υφασμάτων και χρωματισμούς.

Επιπλέον παρέχουμε τη δυνατότητα στα προϊόντα μας να εμφανίζουν κεντημένο το λογότυπο της επιχείρησής σας με πιστότητα στο design και τα χρώματα, ώστε να αποδίδεται αναλλοίωτη η ταυτότητα και να προβάλλεται σταθερά η μοναδικότητα των υπηρεσιών σας.

Η εταιρεία διαθέτει για τα προϊόντα της πιστοποίηση CE από τον Ε.Ο.Φ.

relaxation-living
Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος Πετσετες με Λογοτυπο
mattress-mat1