Υγιεινός ύπνος στο ξενοδοχείο: Πώς να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον ύπνου

Στρώμα Ξενοδοχειου και Μαξιλαρι

Ως ξενοδόχοι, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πως ένα βρώμικο κρεβάτι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου του επισκέπτη σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τα ακάρεα, τα σωματικά υγρά ή ακόμη και τους κοριούς από το να εισέλθουν στα κρεβάτια και τα στρώματα σας.

Προστατέψτε το στρώμα σας

Σε βάθος χρόνου ένα στρώμα μπορεί να διπλασιαστεί σε βάρος, με το επιπλέον αυτό βάρος να αποτελείται από ένα μείγμα ιδρώτα, ακάρεων, νεκρών κυττάρων και υγρασίας.
Ένα προστατευτικό επίστρωμα είναι κατά συνέπεια απαραίτητη επένδυση εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε την ποιότητα και την καθαρότητα των στρωμάτων. Ένα επίστρωμα θα προστατεύσει τα στρώματα σας από ατυχήματα και από υγρά και μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε το κόστος εργασίας για τον καθαρισμό των στρωμάτων σας σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα. Ανάλογα με το είδος της προστασίας που χρειάζεστε, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προστατευτικών στρώματος και στρώματα που διατίθενται.

Δώστε σημασία το είδος του παπλώματος και των μαξιλαριών που χρησιμοποιείτε

Μαζί με τα στρώματα, τα παπλώματα και τα μαξιλάρια είναι από τις κυριότερες εστίες ακάρεων και βρωμιάς. Η επιλογή ενός υποαλλεργικού παπλώματος και μαξιλαριού μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία ενός υγιέστερου περιβάλλοντος ύπνου.

Επενδύστε σε ένα προστατευτικό μαξιλαριού

Με το ένα τρίτο του βάρους του μαξιλαριού να αποτελείται από νεκρά επιδερμικά κύτταρα, ακάρεα, λάδι και ακαθαρσίες μετά από δύο χρόνια χρήσης, είναι σημαντικό να προστατεύετε τα μαξιλάρια σας με ένα προστατευτικό κάλυμμα μαξιλαριού.
Έτσι, όχι μόνο φροντίζετε ώστε να προσφέρετε ποιοτικό, ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο στους καλεσμένους σας, αλλά παρατείνετε και τη ζωή των μαξιλαριών σας αφού τα προστατεύετε από τους λεκέδες και τη φθορά.

Πλύνετε τα λευκά σας είδη σας σε υψηλή θερμοκρασία

Το πλύσιμο των λευκών σας ειδών σε υψηλή θερμοκρασία βοηθά να σκοτωθούν τα βακτήρια. Τα λευκά είδη από 100% βαμβάκι μπορούν να πλυθούν σε υψηλή θερμοκρασία – φροντίζετε πάντα να ελέγχετε την ετικέτα τους, το οποίο όχι μόνο θα εξασφαλίσει ότι τα κρεβάτια σας θα παραμένουν καθαρά, αλλά θα βοηθήσει και να διατηρηθεί η λευκή, φρέσκια εμφάνιση των λευκών σας ειδών.

Στη Μίτος φροντίζουμε τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ξενοδοχειακού εξοπλισμού με υπαλλεργικές ιδιότητες, φυσικά υλικά και υψηλή αντοχή στην έντονη χρήση.